Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Saoranin Diep

από mrs.Saoranin Diep

Ειρήνη μαζί σας!

dood μέρα και πώς είστε σήμερα; ευτυχισμένο το νέο σας;

Ελπίζω να είστε υγιείς πάνω από εκεί στη χώρα σας? Ευχαριστίες προς τον Παντοδύναμο Θεό που κατέστησε δυνατό για μας να δούμε το φως και πάλι σήμερα.

Λυπάμαι πολύ για να σας στείλουμε αυτό το μήνυμα το οποίο εσείς δεν περιμένετε από μένα σήμερα και δεν είναι έκπληξη να διαβάσετε τα μηνύματά μου γιατί είστε ο προοριζόμενος παραλήπτης.

Πήρα Επικοινωνήστε με σας στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου για έναν έντιμο άνθρωπο και σας ειδοποιηθούν προσωπικά, επειδή η καρδιά μου μου λέει ότι είστε το κατάλληλο άτομο γι 'αυτή καλές προθέσεις.

Το όνομά μου είναι η κα Saoranin Diep. Είμαι παντρεμένη με νόμιμα τέλη του κ. Ιωάννη Diep. Εγώ και ο αποθανών σύζυγός μου, όπου τόσο οι πολίτες της Καμπότζης στην (Ασία) και ζήσαμε εδώ στη Δυτική Αφρική (Ακτή Ελεφαντοστού), για τα τελευταία 15 χρόνια

αργά το σύζυγό μου συνεργάστηκε με τη PETROCI (www.petroci.ci) πετρελαϊκή εταιρεία ως ομογενών εδώ στο Αμπιτζάν της Ακτής του Ελεφαντοστού για πολλά χρόνια πριν πεθάνει τον Ιανουάριο του 2009.

ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι χωρίς παιδιά. Ο σύζυγός μου πέθανε μετά από μια σύντομη ασθένεια που κράτησε μόνο για τέσσερις μέρες και θάφτηκε εδώ, στην Ακτή Ελεφαντοστού στη Δυτική Αφρική.

Δεύτερον, έχω σήμερα μια σοβαρή ασθένεια του καρκίνου του μαστού και τώρα γράφω αυτό το μήνυμα από το νοσοκομείο όπου έγινε δεκτός από το πριν από εννέα μήνες.

όταν ο αποθανών σύζυγός μου ήταν ζωντανός, θα κατατεθεί το ποσό των ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια εκατοντάδες (1,500.000.00 $) σε μια αποτύπωση εκκρεμή λογαριασμό με μία από τις τράπεζες διεθνή εδώ στην Αφρική και υπέγραψε επίσης συμφωνία με την τράπεζα ότι τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε οποιαδήποτε χώρα, όπως η? βοηθώντας την ορφανός μητρός μωρά, και δίνοντας βοήθεια στους αβοήθητα τα παιδιά στο σχολείο.

Την περασμένη εβδομάδα, προσωπικός γιατρός μου με πληροφόρησε ότι μόλις ανύπαρκτη ζωή μου είναι πολύ σύντομη για τώρα, λόγω της σοβαρής ασθένειας του καρκίνου του μαστού μου, που είναι να πάρει άσχημη ημέρα, αργά το σύζυγό μου και δεν έχω κανένα παιδί κατά τα χρόνια του γάμου μας και την οικογένειά μας σε Καμπότζη, όπου όλοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των Σκοπίων μαζική βομβιστική έκρηξη το 1993 κοντά στο σπίτι μας στην Καμπότζη.

παρακαλώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας σε αυτούς τους τρόπους?

1) Θέλω να μεταφέρετε τα κεφάλαια αυτά ($ 1.500.000.00) στη συσκευή σαςτραπεζικό λογαριασμό.

2) μετά τη μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό σας, θα συλλέγει 25% για τον εαυτό σας και να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο 75% να κάνει το φιλανθρωπικό έργο στη χώρα σας, όπως βοηθώντας την ορφανός μητρός μωρά και βοηθώντας τα φτωχά παιδιά να συνεχίσουν το σχολείο στην πόλη σας.

Τέλος, θα πρέπει να λάβουν αυτό το θέμα πολύ σοβαρά και θέλω να μου απαντήσει αμέσως μπορείτε να διαβάσετε την αλληλογραφία μου σήμερα έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε περαιτέρω με τις διαδικασίες μεταφοράς χρημάτων, επειδή η ζωή μου είναι πολύ μικρή καθώς ο γιατρός μου έχει πει και θέλω την επιθυμία των καθυστερήσεων ο σύζυγός μου πρέπει να επιτευχθεί, ακόμη και πεθάνω θα χαρούμενος όπου κι είμαι,

Είμαι με αγωνία περιμένουν για την άμεση ανταπόκριση σας
Με φιλικούς χαιρετισμούς αδελφή,
Κα Saoranin Diep

Mr.Ahmed Hassan

Dear Friend

I know that this mail will come to you as a surprise as we have never met before, but need not to worry as I am contacting you independently of my investigation and no one is informed of this communication. I need your urgent assistance in transferring the sum of $11.3million immediately to your private account.The money has been here in our Bank lying dormant for years now without anybody coming for the claim of it.

I want to release the money to you as the relative to our deceased customer (the account owner) who died a long with her supposed NEXT OF KIN since 31 January 2000. The Banking laws here does not allow such money to stay more than 12 years,because the money will be recalled to the Bank treasury account as unclaimed fund.

By indicating your interest I will send you the full details on how the business will be executed.

Please respond urgently and delete if you are not interested.

Regards,
Mr.Ahmed Hassan.

Mellisa Lewis

Greetings to You In the Name of the Lord. My name is Mrs. Mellisa Lewis . I am
59 years old and I was diagnosed for cancer two years ago. I will be going in
for an operation later today.I decided to WILL/donate the sum of (Fourteen
Million Dollars) to you for the good work of the lord.

Contact my Pastor with this email:
Name: Pastor Fred Waldron Phelps
Email: pastorfredwaldron@minister.com
Contact Number:+447024031730

Tell him that I have WILLED 14 Million USD to you by quoting my personal
reference number LLP/953/900//316US/UK. As soon as you contact him with this
details quoted above, he should be able to recognize you and help in claiming
this amount from my Bank.

Meanwhile you are advised to keep this mail and it contents confidential as i
really want my wish accomplish at the end of the day.Please do pray to God for
my recovery. My friend please do not send me any email as you are to send my
pastor an email directly.

God Bless
Regards,
Mellisa Lewis